Sequence+6

Over Lize

In 2017 kocht ik een enkeltje Buenos Aires. Na 9 jaar in diverse marketing- en communicatiefuncties te hebben gewerkt, zegde ik m’n baan op en stapte ik in het vliegtuig. In Buenos Aires leefde ik het Zuid-Amerikaanse leven en besloot ik te doen waar ik al langer van droomde: voor mezelf beginnen als copywriter. ‘Dag’ zeggen tegen mijn goede salaris en de kantoortuin was de beste beslissing ooit.

Want dat schrijven en ik goed samengingen, wist ik zeker. Al had mijn omgeving dit eerder door dan ik. Ik kreeg vaak complimenten over mails of speeches en in mijn vriendenkring stond ik bekend als sollicitatiebriefexpert. Ook op werk werden teksten meestal nog even op m’n bureau neergelegd, onder het mom van: “Doe jij een laatste check? Jij haalt er vast nog wat uit.”

Als ik schrijf zit ik in een flow en vergeet ik alles om me heen. Ik ben graag in de weer met woorden en speel en puzzel ermee, net zolang tot het ‘klopt’. Dankzij mijn rugzak vol werkervaring, van (marketing)communicatie en PR bij L’Oréal en de Volkskrant tot IENS en De Hypotheker, staar ik me niet blind op een goede tekst alleen. Ik overzie het grotere plaatje en werk zo naar een optimaal resultaat toe. 

Met liefde en aandacht neem ik jouw teksten uit én onder handen. Zodat jij je kan richten op dat waar je goed in bent. Energie krijg ik van blije klanten. Daarbij werk ik niet branchespecifiek. Het belangrijkste vind ik dat de energie goed is en dat we elkaar begrijpen. Dat er een zakelijke klik is.